Älskar att få presenter

Jag och min agent Edit med våra armband

Det här är en högst osubtil hint till alla mina vänner haha nej jag skojar bara. Men jag älskar att få presenter och häromdagen fick jag en sån där superbra grej som jag varit sugen på länge. Ett aktivitetsarband och ett snyggt armband från Flip Life of Sweden, TACK! 

IMG_4974IMG_4973

Jag har inte velat ha pulsklocka eller stegräknare tidigare för jag tycker inte det är snyggt, men det här är som ett smycke. Samtidigt det sporrar mig att ta trapporna istället för hissen.

En bar bonus, nu när jag typ glömt något hemma och måste vända halvvägs till bussen så blir jag inte irriterad utan ba ”yes 100 extra steg” 🙂

På bokmässan så kör Flip Life of Sweden en jättekul tävling som ni kan vara med på och följa på instagram under #bokmässebattle. Vem går flest steg på mässan? Jag tror jag kanske har en chans att vinna..

Något som är kul bonus är att armbandet också mäter hur man sover, bra sömn är ju minst lika viktigt som att röra på sig. Jag har vissa dagar ett väldigt stillasittande jobb så med mitt armband kan jag nu lätt se vilka dagar jag måste peta in lite extra steg i.

Tack Fliplife!

Dagens siffror, sprang 5 km imorse :)

veckan hitills :)