Jag kan nästan inte skriva ordet, barncancer utan att börja gråta. Ikväll är det Barncancergalan – Det svenska humorpriset på Berns i Stockholm. Carina Berg leder galan när kampen mot barncancer sätts i fokus och svensk humor prisas. Sju Papphammarstatyetter delas ut till landets främsta humorister. 

Min vän Sebastien frågade om jag ville gå med honom, och jag sa ja fast jag vet inte riktigt hur jag kommer klara det. Jag är verkligen den blödigaste personen, ever och det här är ett ämne som är så sorgligt att jag inte vet var jag ska ta vägen. Men eftersom det är med Sebastien och för en viktig sak så vill jag verkligen gå. Häng med på instagram om ni vill ser hur vi har det! Vi är båda högst flitiga på stories!

Jag har valt kläder och hoppas på att kunna hålla ihop mig något så när. Om du kan så stötta barncancer fondens viktiga arbete. Om man har svårt att skänka pengar så kan man alltid uppmana vänner att skänka när man fyller år, har fest eller liknande. Varje krona hjälper.

Kvällen outfit, klänning från beoynd retro, skor Even&Odd.