Lördagsdejt med syrran

Idag så mötte jag upp min fina syster Julia för lite kvalitetshäng. Om bra några veckor blir jag moster och jag längtar så. Idag kände jag lill-tjejen sparka flera gånger och det är så himla häftigt!

Vi åt fantastisk vietnamesisk mat på Eatnam, ett nyöppnat ställe vid Odenplan. Så himla glad att jag hittat det. Älskar vietnamesisk mat! Det här var verkligen genuin vietnamesisk mat lagad från grunden. Cecilia Ly som ligger bakom restaurangen delar med sig av sin mormors favoriträtter, och från södra delarna av Saigon smakar det färska örter, och rika buljonger. Superfin service och riktigt fräsch och god mat. Plus i kanten för att allt var gluten och laktosfritt.

Efter maten gick vi till Scala och kollade på Pluras show ”En man av hjärtat”. Gillar ni Plura och hans musik så är det verkligen en sevärd show. Jag och Julia var helt tagna. Fantastiska musiker och mysig show.

Nu är jag hemma igen och äter sylt mackor och dricker kamomillte. En riktigt mysig lördag.