Podtips – Linn Söderström

Hej på er!

Söndagsfeeling här hemma. Det vill säga, lätt stressad och vill försöka ”komma ikapp” men vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja. Så det blir att jag städar och små fixar med ditt och datt istället. Tvättmaskinen går varm och utan för faller regn. Känner att jag kanske skulle ge mig ut på en löptur för att få lie endorfiner men helt osugen.

Istället lyssnar jag på ”Får man ta mat nu” med kocken Linn Söderström. Jag tycker Linn är en helskön kvinna och jag hejar på henne i Kockarnas kamp. Linn är en av grundarna till TakeOver som jobbar aktivt för att göra plats för fler kvinnor i restaurangköken. Här kan man lyssna på ”Får man ta mat nu” som är perfekt sällskap när man pysslar omkring hemma.

Idag blir det detta till middag. Som så ofta. Allt på en plåt, är min bästa mat just nu. Blir så gott och är så enkelt. Lika lätt att laga till 10 som till 1. Idag är det ensammiddag som gäller. Kan inte riktigt avgöra om jag tycker det är mysigt eller tråkigt. Men med lång to do list och ösregn så tror jag att det ändå är det bästa. Imorgon däremot blir det mer glamour. Följ med på instastories så får ni se vad jag ska hitta på!

Foto: Lina Eidenberg Adamo