3 enkla vego favoriter -köttfrimåndag

Måndag, med anledning av konceptet ”köttfrimåndag” så brukar jag tänka extra mycket på att äta vegetariskt just på måndagar. Här är några favoriter att inspireras av.

Världens godaste Portabelloburgare! Ibland när det handlar om vego-mat är det lätt att man tänker att det ska vara nyttigt och fräscht men även om man äter vego vill man ibland ha något maffigt och mäktigt! Därför har jag skapat den här magiskt goda portabelloburgaren som är lika härligt fläskig som en bacon/ostburgare som jag älskar!

Halloumirårakor. Obeskrivligt gott och superenkelt att göra.

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Västerbottenpaj med kantareller är en perfekt kombo och den här pajen är lika god på fest som i lunchlådan eller på picnic. Så alla som plockat svamp i helgen. Det här är vad ni ska laga 🙂

Nu ska jag iväg till Grand hotel Saltsjöbaden för ett dygn med lugn, god mat, spa, fluffiga hotell kuddar och en riktigt lyxig frukost imorgon. Förra året vid den här tiden checkade jag in på Görnvälns slott av samma anledning. Läste igenom det inlägget nu, med lite vemod, var ju där med mitt ex som jag bröt upp med strax efter årsskiftet. Det är så intressant vilka vändningar livet tar. Jag är glad att jag har en blogg och att jag fotar så mycket, så man kan gå tillbaka och minnas. Jag blir inte ledsen av det, det ger mig perspektiv och gör att jag tycker att livet blir spännande. Att livet helt och hållet kan ändras från en måndad till en annan gör att man måste skärpa sig och leva i nuet. Njuta av varje stund. Och om livet känns trist? Ja då kan man trösta dig med att det kan lika gärna vara så att alla ens drömmar slår in imorgon.

Tror det här ska bli min ”fira in hösten” tradition, ta in på hotell och reflektera lite över var jag är, njuta av det och drömma stort om framtiden.