Bearnaisepotatisgratäng för själen

Alltså vilken dag. Först något obeskrivligt mörker över himlen. Kändes som domedagen. Sen fylldes hela mitt flöde på facebook med #metoo och jag kan dessvärre också skriva under på den. Om och om igen. Så himla sorgligt. Samtidigt känner jag att det finns en otrolig kraft nu. Nu ändrar vi på det här, nu och tillsammans.

För att orka behöver man mat som är snäll, mat man blir lycklig av och får energi av. Det behöver allafall jag. Mat som väcker bra minnen är min bästa medicin för själen. Idag lagar jag passade nog bearnaisepotatisgratäng i ”Lättlagat med Jessica Frej” och jag kan inte tänka mig något mer trösterikt att äta. Jag är så lycklig över att jag kan laga mat, också av den anledningen att det är så skönt att sysselsätta sig med något praktiskt när det känns som att hela havet stormar. Till alla kvinnor, den här är till oss för att vi är bäst.