Följa mina drömmar

I morse hade jag förmånen att föreläsa för ett gäng härliga bloggare på Öppet Husligheter. Tack Maria för inbjudan!

Jag tycker det är superkul att föreläsa, verkligen! I morse var det inte lätt att hoppa i mina höga klackar för jag hade sån pms och ville mest dra täcket över huvudet. När jag väl kom fram till Pottery Jos fina showroom glömde jag som tur var bort hur jag mådde och fick massor av energi av alla fantastiska kvinnor som var där. Wow, så mycket kunniga människor på en och samma plats, det blir något speciellt. Det var superkul att än en gång få dela min historia och att höra att jag lyckats inspirera fler i rummet. Det är sån kick. Den här föreläsingen handlade till stor del om hur jag har kommit dit jag är idag. Hur jag följer mina drömmar och ser till att de blir verklighet.

Johanna som är människan bakom PotteryJo, ett av mina favoritmärken. Så fin keramik! Älskar för övrigt hennes byxor!

Nu ska jag skriva manus och recept, i helgen spelar vi in nya färska avsnitt till min Youtube-kanal. Ska bli så kul!