Semifinal i San Pellegrino Young Chef

Idag 24 oktober tävlar Anton Husa från Upper House Dining i Göteborg och Ina Niiniketo från Mr French i Stockholm i en av världens mest prestigefyllda tävlingar för unga kockar. I hård konkurrens med ett tusentals sökande från 243 länder har de kvalificerat sig för semifinal i San Pellegrino Young Chef 2018.

Senaste jag bevakade en kcoktävling, Årets Kock i Malmö

Jag kommer vara konfrencier på middagen ikväll där vi får se vem som vinner. Ska bli så spännande så nu ska jag svida om till någon tjusig klänning och ge mig iväg till Aveqia för att kolla in de tävlande kockarna in action.

Vi åt middag ihop igår och alla var väldigt förväntansfulla och spända inför dagen, jag tipsade givetvis om att de skulle ta ut segern i  förskott och bara ha kul idag på tävlingen 🙂

Roligt klipp från mästerkocken, man gör fel när man är stressad och lagar  mat 😀