Spindelägg
Supergott och enkelt drinktilltugg. Läskiga spindeloliver kan man dekorera det mesta med, men det är lite pilligt så se till att inte stå helt med andan i halsen när du gör det 🙂
8 st ägghalvor
4 ägg
2 msk majonäs
½ msk dijon
½ tsk paprikapulver
½ tsk tabasco
ca 20 oliver
Koka äggen, 8-9 minuter dvs fast gula.
Låt äggen svalna i kall vatten.
Skala och dela äggen.
Ta ut gulorna och lägg i en skål med majonnäs, dijonsenap, paprikapulver och tabasco.
Mosa ihop till en slät röra med gaffel.
Fördela röran där gulan låg i äggen.
Halvera oliverna och lägg en halva på varje ägghalva.
Skär de andra oliverna i tunna strimlor och lägg ut dem runt olivhalvan som ben så det ser ut som spindlar.
Servera som drinktilltugg.
Skrämmande chokladmousse till halloween hittar du här.