Middag till många på nolltid!

Supergod gratäng som man svänger ihop på några minuter. Perfekta bjudmaten på hösten.

Blir överlycklig om ni vill prenumerera på min kanal:). Man klickar bara på prenumerera. Då är det lättare för dig att hitta den sen och du missar inga avsnitt. Nu ligger det 10 roliga avsnitt uppe med massor av matglädje och lättlagade recept och varje tisdag kommer ett nytt avsnitt.

Jag har fått många mail från föräldrar som tackar eftersom deras barn kollat på avsnitten och recepten är så enkla att deras barn kan laga dem själva till familjen. Så himla kul. Specielt den kladdiga chokladkakan med kolasås är populär bland barn, kanske något att testa nu på lovet?

Och ni som undrar, örhängen från Lindex, blus från HM och kjolen är från HOBBS. Dessvärre har samtliga plagg hängt med länge så går nog inte att köpa nu. Jag behöver göra lite plats i min garderob, vad säger ni är ni intresserade av att jag lägger upp klänningar jag tänker sälja här?

Nu ska jag pyssla vidare med lite roliga recept som jag kommer dela med mig av när vi närmar oss jul. Bland annat har jag ett magiskt pannkaksrecept på gång. Stay tuned 🙂