Frukosttips

Hej! LEDIG LÖRDAG! Alltså minns knappt när det hände senast att jag var ledig en hel helg. Jag kommer bara behöva jobba ett par timmar imorgon kväll och handla lite saker idag. Annars ledig. Leeeeedig.Kokade igår någon slags äppelmos. Eller sylt. Bara slantade ner massa äpplen, ingefära och socker och lät det koka ett par timmar. Blev otroligt gott med ingefärssmaken! Testa! Idag blev den serverad till frukost här hemma framför nyhetsmorgon. Har haft en tv som stått och dammat sen mars. Igår köpte jag en sladd så jag kunde koppla ihop den med dator så nu kan jag se på nyhetsmorgon igen, så skönt. Äppelsylten fick sällskap av ekologisk naturell yoghurt så himla gott! Till det blev det ostmackor. Och nu till dagens tips! Ni vet när osten är för tunn eller skidbackig för att hyvla. Riv då osten och strö rejält med ost på mackan. Mums! Nu ska jag snart gå upp och sen gå till affären. Ikväll är det middag hos min kära vän Anette Rosvall som väntar. Ska bli SÅ kul! Hoppas ni har en härlig helg.