Denna hesa stämma

Måste tipsa er om en grej.

Jag har gjort en så bra grej för mig själv, nämligen börjat gå hos en röstcoach. Detta för att jag har så extremt lätt för att bli hes och ca alltid har ont i halsen.

Nu träffar jag Johanna på Röstsmart en gång i veckan, idag var tredje träffen och jag märker redan skillnad (obs inte sponsrad ;)). Helt otroligt! Jag hade tydligen helt fel teknik när jag pratade och nu börjar jag hitta rätt.

Det är så häftigt!

Nu rekommenderar jag alla mina vänner med röstkrävade yrken att träffa Johanna för det är så häftigt att lära sig rätt teknik, det har även gjort att jag är med avspänd i hals och axlar vilket gör att jag inte får spänningshuvudvärk så lätt. Trots att jag varit på mässan hela hela helgen så är jag inte hes!! Brukar alltså tappa rösten helt efter en sån här helg. Så himla tacksam att jag tog mig tid och råd att fixa detta!

Orden här på skärmen ingick i dagens talövning, så pedagogiskt att jag fick matrelaterade ord 🙂

Ha en fin kväll vänner. Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och ladda för Göteborg imorgon 🙂