Vilken helg

Wow. Vilken mässhelg. Mitt sjätte år med Sthlm Food and Wine och lika kul varje år. Kanske extra skoj i år då jag hann med en super härlig middag på Sturehof med kockvänner och mässan.

Idag är jag helt slut i fötterna 10-12 timmar ståendes på stengolv känns. Och släpande av tunga böcker. Idag ska jag ta det så lugnt som det går för det väntas en fullspäckad vecka. Möten i Göteborg imorgon, Karlskrona på torsdag och nyhetsmorgon på söndag och sen en massa andra möten i Sthlm. En rolig vecka, en vecka som jag älskar. Det jag saknar är någon som kommer hem och städar och organiserar mitt hem som nu är belamrat med allt möjligt sen helgen.

Finns det någon sån städfirma som inte bara städar utan också plockar, tvättar och ställer i ordning?

Hade varit guld värt!

Jag älskar att jobba mycket, problemet är att det är svårt att hinna med hemmet och allt sånt runt i kring. Måste komma på en lösning!

Börjar få lite julfeeling, blir nog glöggpremiär här till helgen. Så mysigt. Kommer nog vara hemma i jul. Längtar efter att koka skinka och göra julgodis!

Hoppas ni får en fin vecka ni med?