Så här glad är jag över att det är fredag!

Äntligen fredag, så känner jag. Det har varit en intensiv vecka. Så pass att jag faktiskt ringde min mamma och bad henne komma över och hjälpa mig att städa hemma. Egentligen rätt pinsamt, men allt har hamnat efter och mamma säger alltid att jag bara ska säga till om hon kan hjälpa till på någotvis. Så trots att jag är den som har sjukt svårt att be om hjälp gjorde jag det och herregud vad glad jag är för det.

På kort tid hann vi packa upp många boklådor, sortera rekvistian och mycket mer. Så idag när jag kom hem från Bok17 var det som att komma hem till ett hem och inte en lagerlokal som det känts som senaste veckorna. Tack mamma. Nu kommer jag kunna njuta av en ledig kväll här hemma med en person jag tycker väldigt mycket om 🙂

Ska bli bättre på att be om hjälp när saker kör ihop sig. Det är jäkligt skönt.

Här kommer tre mumsiga recept som jag tycker är grymma och vill tipsa er om, något att njuta av ikväll. För idag blir det fredagsmys. Allafall här hemma. Länge sen jag var så pepp på myskväll. Det är något med nystädat, ledighet och höst ändå.

Trevlig helg på er <3