Nytt nummer av Live Life finns nu i Life butikerna och gissa vem som fick äran att bli cover girl, jag! Bästa Mia Högfeldt fixade smink och hår och jag tycker det blev så fint. Vi plåtade hemma hos mig och det är faktiskt en vägg i mitt kök som är målat i den här chockrosa färgen. Älskar den!

I tidningen hittar ni en lång intervju med mig om min matfilosofi.

Gillar namnet på tidningen. Live life, det är inte alltid så lätt att göra det. Att våga leva fullt ut. Men när man lyckas i stunder så är det magiskt.

Det handlar ju egentligen om att lyssna på sig själv och våga satsa på sina drömmar. Och det är oftast där det läskiga blir, våga satsa, våga tro på sig själv så mycket att man vågar hoppa. I år har jag vågat mycket och också vunnit mycket på det. Det är jag stolt över.

Imorgon bitti ringer klockan tidigt, då blir det matlagning i Nyhetsmorgon. Ett av mina favoritjobb. Ett jobb som jag drömde om redan som liten tjej. Och nu är det verklighet och har varit det så länge att det känns helt naturligt.

Hoppas ni har en härlig lördag. Nu ska jag packa och sen sova..

kram!