Lugnet före stormen

Fredagsmys eller fredagsstress. Jag har lite svårt att bestämma mig haha. Jag har tänkt vara ledig i eftermiddag/kväll för att jag jobbar hela lördagen och söndagen och hela nästa vecka och egentligen varje dag fram till den 18/12 om jag ska vara helt ärlig. Kanske lyckas klämma in någon ledig dag. Men det är alltid svårt att koppla av innan en intensiv period tycker jag. Lättare att vara ledig när ”allt” är klart. Men skulle man tänka så blir man ju aldrig ledig o andra sidan..

Så för att verkligen koppla av tar jag och en jag tycker om in på Grand hotell i Saltis igen för att käka riktigt god mat och njuta av lugnet där ute om så bara för 18 timmar. Om ni inte har planer så rekommenderar jag verkligen deras Winemakers dinner, var helt blown away sist.  Förutom att äta gott och slappa så har vi bestämt att vi ska resa bort över jul så vi måste boka någon resa, så här lite i sista stund:) Mina enda krav är egentligen värme, lugn och sol. Så något borde gå att hitta. Förra året åkte jag och mitt ex till Kantary beach i Khao Lak, det var magiskt kolla själva:

Drack flera kokosnötter om dagen här. Verkligen godaste som finns. Längtar efter det!

ÄLSKAR att det var så lite folk här. Otroligt avkopplande.

Längst stranden är det minimalt med solstolar och ungefär 10 olika restauranger. Alla väldigt mysiga, genuina och schyssta.

Till frukost blev det yoghurt med nötter, frukt, kaffe och ibland en omelett.

Året innan det var vi på här på Aruba, total avkoppling men kanske lite tråkig mat tycker jag. Och det är så viktigt för mig att maten är spännande så där vinner thailand. Även om jag längtar tillbaka nu när jag ser bilderna från Aruba.

Regnig dag så vi tog en cykeltur till stan och promenerade omkring i hamnen.

Soluppgången som mötte oss första morgonen

Yoga på stranden var bland det bästa på resan. Super duktig instruktör och magisk utsikt.

Magiska solnedgångar varje kväll vid 18-tiden.

Sanden var vit och finkornig. Magiskt!

Det här är vad jag saknar mest. Värme, iskalla drinkar och sandstrand.

Jag i havet, en halvmolning men supervarm dag.

Helst vill jag åka till något nytt ställe i år, kanske i Thailand eller Vietnam. Har ni några förslag?  Direktflyg är nästan ett måste, då jag vill maxa tiden på plats 🙂