Mina klänningar!

Som ni redan vet så älskar jag färgglada klänningar. Jag brukar ofta få frågor om var jag hittar alla mina klänningar, och sanningen är att jag hittar dem lite överallt. Tänkte samla några favoriter som jag fått mycket frågor om när jag haft i rutan.

Den blå kommer från LK Bennet och den hade jag på mig förra julen när jag lagade moderna alternativ till julbordet i Nyhetsmorgon.

Min röda klänning har jag köpt på Ted Baker och den är helt klart en av mina favoriter!

Den rosa hade jag på mig i Nyhetsmorgon när jag lagade enkla smakrika rätter. Den kommer från Hobbs och jag trivs verkligen i färgen. Bar också den på min lanseringsfest av boken ”Supergott och Supersnabbt” och min Youtube-kanal.

Den gröna klänningen hade jag på mig i höstas när lagade en Halloweenmeny i rutan och den kommer från Daisy Dapper. Matchade den med röda läppar och röda örhängen från By Martinsdotter.