Några av mina örhängen

Gjorde ett inlägg tidigare om mina klänningar där jag samlade några favoriter. Tänkte göra samma sak igen fast med en annan sak jag älskar att bära – nämligen örhängen! Tycker verkligen om att matcha en outfit med ett par större örhängen. Det piffar liksom till det hela! Jag brukar också få mycket frågor var jag hittar mina örhängen, och precis som med klänningarna hittar jag dem lite överallt.

De rosa örhängena som jag hade på mig på Nyhetsmorgon i maj kommer från H&M. Gillade verkligen att kombinera den rosa färgen med den blå klänningen.

Örhängena i guld har jag köpt på Lindex och de har jag använt en hel del. Både i rutan och hemma. De passar verkligen till allt!

Mina läppstiftsörhängen kommer från Zalando. Bilden är från när jag besökte Linköpings stadsbibliotek, men jag har även haft dem i Nyhetsmorgon.