Julstämning hos mig

I dagens avsnitt av ”Lättlagat med Jessica Frej” bjuder ja på massor med julstämning i mitt kök. Som dessutom höll på att brinna upp för jag tände ljus som står under trähyllan. Tittar ni noga så ser ni hur hyllan får en mörk sotfläck, haha. Glad att det gick så snabbt att baka tårtan så jag märkte det och kunde släcka ljusen.

Tårtan är supergod, enkel att baka och dessutom glutenfri! på bilderna ser ni Jessika Strand från Septemberfilm världens peppigaste och proffsigaste. Duktiga Mia Högfeldt har gjort den magiska håruppsättningen och sminkat mig. Min klänning köpte jag på Ted Baker i London förra året när jag var där med Edit Künstlicher. (Glutenfria londontips kika här) Mina örhängen är typ 15 år gamla och inköpta på Punkt shop i sergelgången, en affär där jag handlade mycket i tonåren men inte besökt sen dess 🙂

I riktiga livet så är det inte så mycket julstämning precis nu, sitter på en parkeringsplats i mjölby och tar en halloumiburgare, svarar på mail och ska snart rulla vidare mot Eksjö där jag och Tina ska signera böcker ikväll.

Igår var det bättre med julmys, grönkålspasta med han med stort H, bio och sen glögg, pepparkakor och ”Vår tid är nu” på Svtplay. Världens mysigaste decemberkväll.

Hoppas det är fint med er och att ni njuter av glögg, tända ljus och julmusik.

Ni hittar min jultårta här som är perfekta desserten på julfesten!