Nackspärr och live-tv

Sitter på tåget till Göteborg i stor halsduk, nackkudde och full med värktabletter. Vaknade i morse med världens nackspärr. Kan inte vrida huvudet. Det gör jätteont och som en extra lite gåva sov jag som en kratta i natt. Suck. Ikväll ska jag vara med i Bingolotto och laga mat live mellan 18-20. Kommer förmodligen se sjukt stel och märklig ut.

Köket hemma är upp och ner eftersom vi hade inspelning igår hemma hos mig. Idag hade jag verkligen önskat att jag kunde skjuta på detta och ba ”kan vi ta den där Bingolotto grejen nästa vecka istället” men det går ju inte. Så bara att köra på. Om exakt en vecka börjar min semester. Min första riktiga ledighet sen förra julen. Gissa om jag längtar. Även om jag har världens roligaste jobb så längtar jag efter att sova ut, låta tanksarna vandra fritt, springa och sola. Så jäkla skönt.