Musikhjälpen!

Kika hit om du vill att jag och mina kompisar fixar middag hemma hos dig!

Glöm Nobelfesten – säsongens bästa bjudning kommer att hållas hemma hos dig! Författaren Martina Haag och matprofilen Jessica Frej kommer hem till dig tillsammans med sina kokbokskollegor Johanna Westman, Emma Hamberg och Anette Rosvall och ror ihop en fantastisk middag åt dig och dina vänner. Som om detta inte vore nog, så dyker sångerskan Sofia Källgren upp till efterrätten och sjunger på kinesiska! Det blir en oförglömlig hemmakväll i gamla och nya vänners lag. Du behöver inte ens diska!

Munkbrohallen i Gamla Stan i Stockholm skänker matvarorna. Vingruppen och somelieren Anette Rosvall står för dryck till middagen

Upplevelsen gäller för 10 personer. Kvällen äger rum hemma hos vinnaren, men max en timmes bilfärd från Stockholm. Datum, tid och meny bestäms i samråd med vinnaren.

Barn är inte till salu
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Men det går att minska barns utsatthet och hjälpa dem som har räddats till ett bättre liv. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Här lägger du ditt bud!