Min spotifylista of all time

Nu har jag satt ihop min drömlista på Spotify. Alla mina bästa album på en och samma lista, hur bra idé? En blandning av lugnare låtar och mer peppigare. På den finns bland annat:

Darins senaste skiva ”Tvillingen” som jag älskar. Fina texter och det är ofta det jag lyssnar till.

Melissa Horns alla skivor. Fin röst och fina texter, både sorgligt och vackert. Jag dras lätt till melankolisk musik och som sagt fina texter.

Leonard Cohens ”Ten New songs” har gått varm hemma sen den släpptes 2001. Har alltid älskat Cohen! Perfekt matlagningsmusik och hans magiska röst passar perfekt i decembermörkret. Faktum är nog att alla hans skivor går varma men just nu är den här min favotrit.

Olle Ljungström alla skivor. Han är min husgud. Kan inte välja en platta så la in alla. Älskar hans texter som man aldrig tröttnar på och alltid hittar nya meningar i.

Min systers EP Fröken Frejs Epistlar. Den har allt. Mäktig musik och intressanta texter. Vet att jag är partisk men hon är helt fantastisk!

Just nu pågår musikhjälpen och passa på att skicka in era önskelåtar och bidra till en bättre värld! Och missa inte vår auktion.