Att vara med i direktsänd TV

Hej på er! Att laga mat i direktsänd TV är en stor del av mitt jobb just nu. Det innehåller så många delar. Planera maten, testlaga maten, förbereda allt och sedan leverera på plats. Senast var det Bingolotto jag gästade och det gick faktiskt jättebra trots nackspärr. Hade på mig min nya röda klänning från Joseph Ribkoff, trivdes så bra i den! Jag lagade superenkla recept som är perfekta till glöggminglet eller julfesten. Alla recept kommer från min kokbok ”Supergott och Supersnabbt” som finns att köpa här.

Foto: Johan Carlen

Jag är sällan nervös över en sändning men när jag är påväg till sändningen blir jag ofta nojig över att ha glömt någon ingrediens eller något redskap. En gång glömde jag tillexempel en glass hemma i frysen som jag skulle använda. Som TUR var lyckades min fabulösa agent skaka fram 1 liter ekologisk citronsorbet en söndagmorgon klockan 06.00. Hur hon lyckades lösa det undrar jag fortfarande!

Det jag älskar med att laga mat i direktsänd TV det är på riktigt. Det ni ser är det som händer. Spricker bean så ser alla det! Det gör det hela mer spännande. Sen älskar jag Nyhetsmorgon för att jag får träffa alla härliga gäster, se intervjuerna på nära hålla och självklart få bjuda alla på min mat. Det är så kul! Som när Darin älskade min ”Tjuvstarta julen meny” jag lagade i Nyhetsmorgon, det var häftigt!

Och i skrivande stund är jag på väg till Nyhetsmorgon. Vi drar igång 07.58 och håller på till 11.30. Ha en underbar söndag!