Julklappstips!

Det börjar hög tid att börja köpa julklappar. Här kommer mina bästa julklappstips (och kanske lite saker jag själv önskar mig hehe).

Det är alltid härligt att få lyxiga hudvårdsprodukter. Moonsun Organic of Sweden har till exempel grymma produkter som också är ekologiska. Har testat deras Beeswax och gillar den verkligen.

En mysig pyjamas är världens bästa julklapp. Perfekt i mellandagarna när man bara tar det lugnt hemma. Den här fina i leomönster kommer fram Ralph Lauren och finns att köpa på Zalando.

Bestick i guld står helt klart på min önskelista, helst i äkta guld. Jag älskar verkligen gulddetaljer i köket! Ett par salladsbestick i guld tycker jag också är en så fin present. Dessa snygga kommer från Åhléns.

När jag går bort tycker jag det är mycket roligare att ta med mig något ätbart istället för blommor. På jul kan man till exempel ta med sig något fint julgodis eller en härlig julsenap. Apoteksgruppen har i år en annorlunda julsenap med en smak av ingefära.

Kram på er!