Julklappstips för löpare

Jag började springa för några år sen och tycker om det! Mycket! Får energi av löpningen och tycker om att man kan göra det var som helst och när som helst.

Jag har köpt så många dåliga skor, som jag fått skavsår av och som bara är allmänt risiga. Men hittade ett par favoriter förra året och köper numer bara dom. Förutom skor så har jag en schysst sport bh har inte hittat någon speciell favorit men brukar gå till en underklädesbutik och prova ut. Vill ha breda band och att den ska kännas rejäl. Men ändå att man kan andas!

Åter till skorna, de här är så bra för de tål vatten. När jag springer i skogen hemma eller här på stranden så gör det inget om jag måste springa i vatten eller vattenpölar. Efter bara en halv minut så känns fötterna inte blöta längre. Inte torra heller men typ bara svettiga. Så om du letar efter användbara löparskor så är de här toppen!

I övrigt har jag inga fancy träningskläder. Bh och skor viktigt. Sen vilken t-shirt som helst, tights, shorts eller vad som på benen och helt vanliga strumpor. Mobilen har jag i handen och helt vanliga lurar.

Jag använder ingen pulsklocka eller tar tid. Jag brukar bara sätta en timer på telefonen typ nu springer jag 20 min åt ett håll och sen tillbaka. Tycker det är skönt, ingen press, inga mål, bara springa och låta tankarna vandra fritt.

Skorna hittar du här, eller likande alla fall, mina är från 2016.

Kram från paradiset!