Duka med färg

Man kan lätt känna sig oinspirerad den här tiden på året när det är mörkt och grått ute.

Mitt bästa tips är att duka med färg när man vill göra middagen lite roligare. Det kan räcka med ett färgglatt uppläggningsfat, en duk i en fin färg eller varför inte bara färgglada servetter? Ta det du har hemma och duka med en vanlig vardagsmiddag. Var inte rädd att mixa flera olika färger – det blir oftast ännu finare. En sådan enkel grej som att addera färg kan få vilken måndagsmiddag som helst att kännas härligare! Mina fina tallrikar kommer från Mateus.

Och de blåa från le cruset. Inför julens fester, nyår eller andra tillställningar. Kolla om du verkligen måste köpa pynt, vad kan du skapa genom att bara mixa och matcha det du redan har hemma?

En knallröd duk kan bli superhäftig med ceriserosaservetter, orangea tallrikar och gulddetaljer. Våga färg, man blir så glad av det!