Böckerna jag tar med mig till en öde ö

Nu när julledigheten kommer så får man ju tid till en hel del härliga saker man annars inte har tid för. En av de saker jag förknippar med att vara ledig är helt klart att läsa. Tänkte därför dela med mig av mina bästa lästips. Om ni inte läst dessa böcker måste ni verkligen lägga till dem på läslistan!

Mina drömmarnas stad av Per Anders Fogelström
Alla böcker i den här klassiska serien är magiska. Läste dem när jag var 16-18 år och längtar efter att det ska gå tillräckligt lång tid så jag kan läsa om dem.
Igelkottens elegans av Muriel Barbery
Den här boken får ni verkligen inte missa. Den är så fin och melankolisk. Jag älskar den!
Fvonk, Naiv super och Doppler av Erlend Loe
Bästa böckerna om man vill skratta! Erlend Loe är så sjukt rolig, skrattar högt varje gång jag läser någon av hans böcker.