Summering av 2017 – årets 8 bästa grejer

Släppte min sjätte kokbok! Med supergoda och supersnabba recept. Allt som skett runt omkring boken har också varit fantastiskt roligt – lanseringsfesten, bokturnén och signeringarna.

Att jag revonerade min lägenhet och byggade ett stort kök. En riktig dröm! Nu har jag möjlighet att jobba hemma på ett helt nytt sätt. Jag sparar tid och är så himla mycket gladare i själen. Varje morgon när jag vaknar och går över trägolvet till min kaffebryggare så får jag nypa mig i armen. Mitt kök! Det var krångligt, stressande och struligt men jag fixade det. Jag är väldigt stolt över det.

Alla roliga projekt. Skriva för Amelia, laga mat i Nyhetsmorgon, bli intervjuad och fotad för olika tidningar/podcasts. Bara för att nämna några drömprojekt! Så tacksam och glad att jag får möjligheten att jobba med det jag älskar.

Att jag börjat gå till en röstcoach. Jag har så himla lätt för att bli hes och har alltid ont i halsen. Att regelbundet besöka min röstcoach Johanna har verkligen gjort sån skillnad!

Lanserade min egna Youtube-kanal ”Lättlagat med Jessica Frej”. Så roligt projekt! Att ha min egna kanal med mina bästa recept, tips och trix. Att spela in avsnitten är som att på riktigt var i en fantasi. Visste ni att jag alltid lekte tv-kock efter skolan när jag och min lillebror lagade mellis..

Alla härliga solresor! Har besökt Benalmaderna/Torremolinos, Montenergo och nu Thailand. 2018 drömmer jag om att resa till San Sebastián i Spanien. Och tillbaka hit till Thailand. Tror lite jag hittat mitt egna lilla paradis här på en närmast folktom strand.

Nytt bokavtal och ny bok 2018. Att jag kommer skriva en kokbok känns helt magiskt. Nu är jag en av Harper Collins författare och jag ser så mycket fram emot allt som har med den här boken att göra!

Slutligen att jag fick världens gulligaste lilla systerdotter Emma-Lo. Längtar till jag får komma hem och hänga mer med henne.

Kort sagt har det här året varit så mycket att det lite känts som att jag knappt minns en tredjedel av allt som hänt. Det var varit lärorikt, läskigt, spännade och vansinnigt roligt! Tack för att ni varit med!