Foto: Johanna Kassel
Jag kan knappt förstå att 2017 är slut. Vilket pangår det har varit! Ser dock SÅ mycket fram emot 2018. Det kommer hända så mycket spännande saker! Jobbmässigt står ju dels en ny bok på listan, längtar tills jag får dela med mig mer om den till er. Sedan ska jag fortsätta med min Youtube-kanal. Det blir bara roligare och roligare för varje avsnitt vi gör.
Jag längtar också efter att få umgås med min systerdotter Emma-Lo som är världens gulligaste lilla tjej (kanske lite partisk haha). 2018 drömmer jag om att få resa till San Sebastien i Spanien. Har aldrig tidigare varit där men har hört att det ska vara fantastisk mat. Vill också fortsätta fixa hemma. Nästa projekt blir att göra i ordning drömsovrummet nu när köket är klart. Sen hoppas jag (såklart) få fortsätta äta och laga massvis med god mat.
Så pepp! Nu kör vi 2018!