Lokala marknaden. Himmel och helvete.

Vi cyklade till marknaden idag och på vägen svängde vi förbi ett vattenfall. Så vackert. Dagens bästa var färskpressad passionsfrukt, på riktigt bland det godaste jag druckit! Lyrisk!

Dagens värsta var att när vi kom till avdelningen fisk och kött på marknaden så höll jag på att dö. Stanken var outhärdlig. 35 grader varmt jättekvavt och så kött och fisk som ligger framme grishuvuden och alla havets fiskar. Jag trodde jag skulle fixa det men fick bokstavligen springa tillbaka till fruktavdelningen med rädsla för att kräkas mitt på gatan. Jag är sjukt känslig för fiskig fisklukt och det här var för mycket för mig.

Orkade inte cykla hem efter det så klämde in cyklarna i en taxi istället och hann ”hem” lagom till solnedgången.

Så härlig dag allt som allt och jag hittade en underbar leopardmönstrad bikini på marknaden som jag ska inviga imorgon.

Missa inte att köpa senaste amelia om ni vill ha en supergod och lättlagad nyårsmeny!