Risotto utan konstens alla regler

Alltså hur många gånger har jag inte dött av uttråkning när folk ska förklara risottons alla regler och hur man ska göra exakt för att den ska bli så ”äkta” som möjligt. När folk pratar så om maträtter så blir jag så matt, jag tänker bara ” ja eller så gör man bara som man vill så länge det blir gott eller?”

I veckans avsnitt gör jag en enkels, SUPERGOD risotto helt utan konstens alla regler, för det är så jag lagar den. Perfekt festmat, ensammat och maten jag lagar när det inte finns någonting hemma.

Den snygga grytan fick jag frågor om från prenumeranter, den hittar man här. Det är en så kallad buffégryta. Perfekt till risotto!

Klänningen är från Wallis  och på rea nu ser jag, örhängen från Lindex..

De supersnygga tallrikarna går tyvärr inte att köpa. De är min pojkväns och han har köpt dom på loppis, och jag var ju som ni ser inte sen med att låna hem dom till mitt kök. Älskar att han har så bra smak. (Ni anar inte vad jag fick i julklapp.. Vi firade vår första jul nu i Thailand och bland annat fick jag en galet snygg jacka i leopardmönster från Ganni. Så otroligt imponerad det är ju inte det lättaste att köpa kläder till någon, men helt rätt storlek och min stil. Den här mannen alltså <3.)

Spana in veckans avsnitt här.