2018 i stjärnorna

I år köpte jag en udda julklapp till mig själv, de senaste åren har jag börjat intressera mig för mitt horoskop och tycker det är mer och mer spännande ju mer jag lär mig. Så i år kontaktade jag Helena och beställde ett personligt horoskop för att se vad kärleken och karriären tar vägen 2018. Så spännande! Jag har läst mitt flera gånger och börjar koka ner det till några saker jag ska vara extra uppmärksam på för att må så bra som möjligt och hålla rätt kurs. Helena satte fingret på en grej som jag skulle kunna jobba med jag inte tänkt på men som känns helt rätt i magen, ett nytt spår. Direkt när jag läste det visste jag hur jag ska blanda in det i min nuvarande karriär. Så himla peppad! Vad det är vill jag hålla för mig själv ett tag till men, hon har satt en stor sten i rullning så ni kommer se det.

Min vän Linda hade gjort samma sak och igår firade vi in det nya året och läste varandras horoskop. Helena är skrämmande träffsäker i vad hon skriver och det var så mysigt att sitta med Linda igår och äta gott och prata om året som varit och vad de nya ska föra med sig.

2017 har verkligen varit det svåraste i mitt vuxna liv. Men det slutade ljust med att jag faktiskt blev kär, något jag verkligen inte trodde skulle ske på många år och jag är väldigt positiv inför 2018.

Mina tre viktigaste grejer som jag ser det inför det nya året:

  1. Håll fokus på det som jag kan bäst
  2. Inte vara självkritisk
  3. Hitta ett effektivare arbetssätt