Bästa mellanmålet

I dagens avsnitt av ”lättlagat med Jessica Frej” så blir det mina enkla chokladbars. De perfekta sättet att rensa ur i skafferiet och bli av med alla små slattar av nötter frön och torkad frukt.

Dessa bars är så bra mellis att ta med uti pulkabacken eller att ha i handväskan. Så många gånger de räddad mig när jag inte hunnit äta lunch eller liknade. Sånna dagar är man oftast för jäktad för att ens kila in i en kiosk och köpa något. Man kanske sitter i bilkö eller springer mellan möten, då ska baren redan ligga i väskan redo att packas upp ätas.

Så lätt att om ni har barn så kan dom absolut laga det här själva och ta ha på sportlovet eller liknande.

Min rosa topp är från Zara och örhängena har jag haft i över 10 år. Om jag inte minns helt fel så är de från HM. Mitt läppsift får jag så mycket frågor om så jag skriver igen, det är Esteé Lauder 350 Vengeful Red. Och hittills det bästa läppstiftet jag hittat. Torkar inte ut, sitter bra och man behöver ingen läppenna. Supersmidigt!

Gillar du det jag gör så prenumerera gärna på kanalen, det betyder massor för mig och är helt gratis!

Mia Högfeldt har sminkat mig och fixat håret, jag anlitar ofta henne och tycker hon är så duktig. Framför allt sprider hon sån härlig energi omkring sig. Otroligt viktigt i ett litet team med tajt tidsschema. Jag är ju också en tjej som gillar extra allt. Jag vill ha stort hår, mycket läppstift och långa fransar. Det vet Mia nu när vi jobbat mycket ihop så det är så smidigt, jag behöver inte förklara. Annars får jag ofta säga ”Jag vill ha stort hår, när du tycker att det är mycket volym, gör då 3 gånger större”. Då brukar det bli lagom 🙂

Här stylar hon snabbt om mig till laxavsnittet i mitt sovrum, som är omklädningsrum och loge när vi filmar 🙂