Thailand (varför jag åker tillbaka i år)

Det var helt underbart att vara tillbaka i Thailand. Det känns verkligen som paradiset på jorden. Ett perfekt sätt att avsluta ett maxat år på!

Förra året var jag ju också i Khao Lak och när vi i skulle boka en resa i år kändes det underbart att få komma tillbaka hit. Mina enda krav var värme, lugn och sol. Något man verkligen hittar här. I år var vi ute i sista sekund med att boka men jag ångrar det inte en sekund. Och har redan börjat drömma om att åka tillbaka nästa år. Men då vill jag hyra ett hus så man kan laga mat själv. Tröttnar rätt snabbt på att äta ute varje dag.

Älskar allt med Thailand. Dels att det är så enkelt att resa hit, SÅ vacker miljön (strander och hav), välkomnande, otroligt god mat och kostar inte skjortan.

Vi bodde på Mai Khao Lak och var supernöjda. Extremt hög service och väldigt fint. Passar barnfamiljer och par. Vi bodde på ”vuxenavdelningen” som är perfekt om man reser utan barn!

Kram!