Bakom kulisserna på fotografering

I höstas så fick jag förmånen att jobba med en fotograf som jag inte tidigare jobbat med, Bianca. Våra bilder som vi tog postas den här veckan på min instagram bland annat och jag är så nöjd med det vi gjorde.

Jag sa till Bianca att det var årets härligaste arbetsdagar och det var det verkligen. Bianca ordnade med godaste fikat från sthlm raw, härliga luncher och såg till att vi tog rast. Väldigt ovanligt, ofta jobbar man långa dagar utan rast men Bianca hade ett annat tänk som jag verkligen försöker lära mig av. Man behöver inte alltid maxa, man kan också passa på att njuta av dagen med ett rimligt arbetstempo. Det leder troligtvis till att man orkar med i längden.

Något jag försöker ha med mig in i 2018. Idag på eftermiddagen vid 15.00 kände jag mig helt slut så jag gick helt enkelt och la mig en timme. Sen gick jag upp körde några tvättar, städade, diskade, tränade och ha nu jobbat sen 18.00. Det är så mycket bättre att ta paus och fortsätta när man är inspirerad, då jobbar man mer fokuserat och det blir bättre. Det enda som är svårt här är att inte dömma sig själv ”jag borde orka mer” osv. Det är bättre att lyssna på kroppen, den talar oftast sanning.

Såhär såg det ut bakom kulisserna:

Så kul när man ska dricka med sugrör på bild, bara fingrarna som kommer synas därav totalt ofixad frisyr och inget smink för ja g passar ofta på att ”vila” huden när jag inte är on cam.

Här är det bara chokladsåsen som rinner som syns i bilden:)

roliga formar till Isbitar, finns på Pufz.

supersmarrig rawfood fika från sthlm raw.

testlagning hemma.

fotolagat