Blixtsnabb middag och blixtförälskad

I dagens avsnitt av ”lättlagat med Jessica Frej” bjuder jag på en riktig favorit! Gnocchi med salvia, citron och smör. Enkelt och genialiskt eftersom middagen är på bordet inom 10 minuter. Jag använder glutenfri gnocchi från Da Carla, många har frågat om märket och jag tycker deras är jättegod. Överlag har de mycket gott glutenfritt!

Vi spelade in det här i början på december och hade så himla kul under inspelningen. Bästa gänget med Jessika och Kevin från septemberfilm och fina Mia som sminkar mig och nya stjärnan i gänget Isabella Bergström. Jag träffade Bella genom min fotograf Lina och blev Blixtförälskad. Den här tjejen är inte bara världens underbaraste och härligaste person som skrattar lika mycket som jag utan hon är också grym på det hon gör. Bella har i detta avsnitt och de som kommer stylat och fixat i köket, diskat, förberett och ordnat med allt som jag inte hinner mellan tagningarna.

Så kul att jobba med folk som får en att skratta och samtidigt förstår ens stil och arbetssätt och gör att allt bara flyter på så jag kan fokusera på det jag ska säga, matlagningen, recepten och planeringen. Så obeskrivligt tacksam över det. Det är inte lätt att hitta sitt dreamteam men det har jag nu här. Mia hade till och med tagit med bubbel som vi skålade med efter allt var klart sent på lördagskvällen. Vilken guldkant!

Då jag vet att frågorna kommer så svarar jag förebyggande 🙂 Min topp är från Hm och har några år på nacken. Örhängena är nya från Lindex.

Hyllorna har Bella pyntat med olika fina saker. Tavlorna är från sköna ting. Den stora gröna skålen är från Sthål. Snygga ananasen i glas är från Love Warriors. Kopparna är från Birds of Eden. Kökshandukarna Axlings Linne. De härliga vinglasen är från Box in bag.

Alla fönster får vi mörklägga när vi filmar. Jag drömmer om att sätta upp några riktigt schyssta gardiner också för att få skönare akustik i rummet. Kanske två rader en med tunna vita som släpper igenom ljus men gör så man inte ser in, och en red framför med tjocka gardiner som är fina, mörklägger och ger en bättre ljudbild. Ska ta mig tid att kolla upp detta. Skulle bli fint med. Börjar tycka köket är väl vitt. Så skulle bli mysigt med kanske gröna gardiner eller samma färg som kylarna.