Lättbakade glutenfria valnötsfrallor

Nytt avsnitt uppe och jag är så nyfiken på vad ni tycker om detta. Glutenfria valnötsfrallor som är lätta att lyckas med. Lägg gärna en kommentar under avsnittet om ni gillar det. Jag gör mina program för er och det som får mycket visningar och uppskattning gör jag mer av :). Lite smarta tips och jag berättar också varför man inte ska ha 50 g jäst i degen!

Fina Jessika från septemberfilm bakom kameran.

Jag har fått många frågor om hur jag tar hand om min hud och hur jag sminkar mig. Oftast när jag jobbar så blir jag proffssminkad, men tänkte i veckan göra ett inlägg med mina bästa sminktips och de hudvårdsgrejerna jag gillar.

Köket har Bella stylat med:

Keramiklyktor och rosa skål – Paradisverkstaden , Grön vas housedoctor, Rosa kruka – blomsterlandet finns i butik i vår, Randiga skålar – jotex, Glastekanna och rosa plåtburk – Clas Ohlson , Bricka och skärbräda – Klippan Yllefabrik, matt grytunderlägg i guld  Roos interior.