Fira Jordnötssmörets dag

Det första jag såg i mitt flöde på instagram idag var att det var jordnötssmörets dag! Underbart! Jag älskar jordnötssmör. Såhär firar ni med några av mina favoriter. Kyckling i krämig jordnötssås. 

Underbar chokladkaka med jordnötssmör. Kombinationen choklad, kola och jordnötssmör kan låta väl mäktigt men jag lovar er det är bara gott! Flingsaltet bryter av sötman perfekt och storleken på bitarna gör att den passar både till kaffet, på buffén eller efter middagen. Det är ett superenkelt recept som alla kan lyckas med även om man tycker bakning verkar svårt.

Ramen, superenkel nudelsoppa. Det här lagar jag ofta till lunch, jag brukar ha i lite det som finns hemma. Känn dig fri att använda det som du hittar i kylen, en perfekt rätt att lägga ner rester av kyckling eller kött. Har du gröna bönor i frysen, en halv paprika, några lite trötta tomater eller liknade ha i det med.

Foto Lina Eidenberg Adamo