Lördagsgodis x3

Klockan är 12:31 och lyssna nu, jag har kört 4 tvättmaskiner, vädrat täcken och kuddar, dammsugit, tvättat håret och ligger nu i min nybäddade säng och betar av dagens jobb. Det är den här vårsolen som lyser rakt in i min lägenhet som gör att man bara måste städa. Vart enda dammkorn syns.

Bild från exakt ett år sen, alltså hej vad jag skulle vilja ha en semla nu. Måste stilla semmelsug när jag jobbat klart. På vetekatte har de goda glutenfria semlor 🙂

Min förkylning gör också att jag får tvättpanik, allt måste tvättas och vädras. Hej då förkylnings basilusker. Det värsta med att vara förkyld är att man lixom aldrig känner sig helt fräsch. Men nu känns det bra. Allt är rent, jag är nyduschad och jag hoppas jag är helt frisk imorgon så jag kan slå klackarna i taket på Stellagalan. 

Medan jag har röjt omkring här hemma har jag lyssnat på Skäringer och Mannheimer i vanlig ordning. Älskar deras podd. Och nu gör jag det lite extra mycket när syrrans låt som hon gjort till dem har släppts. Ni hittar ”En annan sorts mor” på spotify.

Nu ska ni få 3 riktigt bra lördagsgodis tips från mig!

Varm päronmacka med brie…

Foto Lina Eidenberg Adamo

Krämiga chokladbollar, mina bästa knep!

Marängswiss med citron, mums!