Hen vinner mästerkocken 2018

Jag tänkte våga mig på att helt gissa fritt vem som kammar hem titeln. I och med att jag tävlade i första säsongen så tror jag mig ha lite koll, haha. Men man vet ju aldrig.

Bild lånad från TV4

Jag har allafall två kandidater som jag tror extra mycket på såhär efter första programmet.

Av att bara ha sett programmet så känns Adam Lund 22 år från Stockholm som den vassaste matlagaren. Det känns som Adam har stenkoll på grunderna och är en väldigt duktig matlagare. Han verkar ha god kännedom om hur man behandlar råvarorna på bästa sätt och verkar otroligt smaksäker.

Yennifer Nunez andas mest matglädje tycker jag! Hon har ett smittande skratt och ett sätt som gör att man vill hänga med henne och äta hennes mat. Är maten lika härlig som hon blir hon en riktigt farlig i tävlingen.

Så jag tror att vi ser Adam och Yennifer i final!

Med det sagt. Alla är superduktiga och än så länge hejar jag inte på någon, det här är bara gissningar! Vad tror ni?

Bjuder på ett klipp från min säsong. Den här tjejen var jäkligt nervös.