Plättlätt middag till många

I dagens avsnitt av ”lättlagat med Jessica Frej” blir det superenkel middag till många. På riktigt så var teamet chockade när de provsmakade, HUR KAN DET VARA SÅ GOTT OCH SÅ ENKELT???. Ja i det här avsnittet får ni lära er att smakmaxa. Hur får man ut det mesta ur råvarorna.

Mia sminkar mig och Bella har pyntat köket med röd gryta från le crueset, röd tekanna från Satake/vikingsun, Pajformar – Emile Henry, Liten kruka – blomsterlandet, Mellanstorkruka afroart, Keramiklyktor och liten vas Paradisverkstaden.

Ugnen min bästis, jag älskar ugnslagat så mycket att när jag renoverade köket så satte jag in två ugnar. Jag använder mest en, men så skönt med två när man ska ha fest eller laga till event.

Hela avsnittet hittar ni här, och jag lovar er lagar ni detta i helgen så kommer gästerna jubla!