Ärofyllt uppdrag för systrarna Frej

Sånna här uppdrag drömde jag om innan jag tog steget och satsade fullt up på en karriär inom mat.

Jag och min storasyster Julia ska leda DN gulddraken. Det är så mäktigt! Jag har varit gäst på den här galan i flera år, något år har jag varit hemma sjuk men då följt livesändningen via DNs hemsida. Tycker det är jättespännande att se vilka krogar i Stockholm som får en drake.

Årets vinnare presenteras som vanligt under en festlig tillställning för Stockholms krogbransch i år på Fotografiska i Stockholm. Priset delas ut i kategorierna Bar, Kafé, Krog Budget, Krog Mellan och Krog Lyx.

Anna Wallin, Marknadsansvarig, Dagens Nyheter säger såhär om mig och Julia och det gör mig så glad:

– Jessica och Julia Frej är en stark systerduo med både branschkoll och stor mängd star quality. Vi är säkra på att de kommer att addera det där lilla extra på scenen under årets festligaste måndag.

Efter många år som gäst på Gulddraken känns det otroligt ärofyllt att få leda denna fantastiska gala. Att dessutom få göra det med min talangfulla och roliga syster Julia känns superkul! Både jag och Julia älskar minnesvärda restaurangbesök så det ska bli väldigt roligt att få hylla och prisa de bästa i branschen.