Så får jag läppstiftet att hålla sig fint hela dagen

Hej på er! Jag använder ju läppstift (typ) varje dag. Därför har jag samlat på mig en rad knep på hur jag får det att hålla sig fint hela dagen. Grunden är ett härligt läppstift som inte torkar ut läpparna. Just nu är min favorit Estée Lauder Vengeful Red. En annan viktig sak är återfuktning. Jag brukar återfukta läpparna under natten och på morgonen ser jag till att läpparna är släta och fina innan jag målar på. Det är ingen idé att måla läppstift på torra läppar – det blir aldrig bra! Nu under vintern kan man peela lite om de är torra. Jag brukar använda tsk kokosolja och 1 tsk strösocker som en läppeeling, det funkar superbra! Vid varje toalettbesök brukar jag också ta bort läppstiftet helt och hållet och målar helt nytt från början. Bättrar man bara på utan att börja om ibland är det lätt att det blir kletigt och smetigt efter några timmar.

Puss!