Supernyttiga grönkålen i krämig pasta

Supersnabb pasta med supernyttig grönkål, kan det bli bättre? Ja det är supergott också! I veckans ”Lättlagat med Jessica Frej” bjuder jag på en riktigt enkel pasta som är full av smak. En krämig sås gjord på grönkål och parmesan.

Fick tips av en prenumerant på kanalen att man kan addera valnötter också för lite extra crunch. Ett jättebra tips. Det är exakt det här jag älskar med att göra enkla recept. Det inspirerar till att man själv utvecklar de vidare efter det man har hemma. Rätten är god i dig och behöver inget extra, men har man bacon är det supergott att strö över, eller valnötter eller varför inte rostade hackade hasselnötter. Enkelheten sätter fart på fantasin.

Här hittar du veckans avsnitt.

Bella gjorde fint i köket med följande prylar. Te-servis från the Chelse Collection, Sara Miller for Portmeirion. Tavlor från sköna ting. Rosa keraminklyktor från paradisverkstan. Rosa vas från house doktor. Ljusstake från Aytm.

Den här veckan filmar vi nya avsnitt och jag är så pepp på vad Bella lånat ihop för snygga prylar. Jag har varit ute och shoppat också så ska bli roligt att styla och gör fint med henne. Älskar att jag lärt känna Bella. Så mycket roligare allt blir när man är ett bra team.

Min topp är från Zara, jeans från JC crocker, örhängen HM och smink av underbara Mia. Läppstift Estee Lauder vengeful red.

Nu ska jag strax släcka lampan, men vill bara tipsa om en tävling på min Facebook-sida. Kika in där om ni är sugna på att vinna en signerad bok 🙂

Kram!