Superenkel soppa med mynta

Soppa med en smak av vår har jag lagat i veckans avsnitt av ”lättlagat med Jessica Frej”. En grön ärtsoppa med mynta, visste du att jag sökte till Sveriges mästerkock en gång i tiden med ett liknande recept. Det var faktiskt om jag ska vara ärlig inte alls min bästa rätt då, jag var för nervös och oerfaren så fegade med smakerna.

Den här ärtsoppan är däremot en vinnare i min bok, så enkelt att laga och ändå massor med smak och en känsla av vår. Nu är det bara 2 veckor kvar till vårmånaden mars. Jag längtar så!

Jag har en rosa topp från Lindex, Kjol från Hobbs och örhängena är från HM. Älskar örhängena men tycker nu när jag ser det på bild att de inte riktigt lirar med de här kläderna. Men de ska få komma fram i något nytt sammanhang och komma till sin rätt. Vet precis var och när, ni ska får se 🙂

Den ljuvliga rosa tallriken är från PotteryJo, en av mina favoriter i köksskåpen hemma. Bella har stylat köket med turkos tallrik från STHÅL, Taggig vit burk från Jotex (så snygg), turkos gryta, pepparkvarn och kanna från le cruset, Metallburl med lock – hornbach, turkosa keramik lyktor från paradisverkstaden, Kryddkruka, Bengt & Lotta.