Mello snacks!

Hej!

Kollar ni på mello ikväll och är sugna på lite goda snacks, kika då in dessa härliga recept. Här blir det inte mello utan bokskrivande och ett glas bubbel till det. Också härligt! Jag är väldigt trött idag efter en lång vecka. Så jag kommer inte kolla på Mello. Jag kommer koka bolognese och njuta av lugnet i köket. Jag mår som allra bäst när jag planlöst lagar mat. Så det är det jag ska ge mig själv idag.

Foto Lina Eidenberg Adamo

Varma päronmackor med brieost. Alltså omg. Så sjukt smarrigt. Kan ätas som en enkel middag med en sallad och såklart något gott rödvin till.

Varma chips med tryffeldipp har du inte testat detta än är det hög tid nu. Värm chipsen i ugnen, en sån smaksensation. Funkar med alla chips och du kan ju välja precis vilken dipp du vill.

Förrätten grönsaker med sesamdipp

Många vill äta mer grönt, men på något vis tycker vi att det inte är helt enkelt. Jag vet dock ett sätt som har fått mig att äta överdrivet mycket råa grönsaker senaste veckorna. Svaret på gåtan är dipp. Grönsaker med en god dipp är absolut godaste mellanmålet, förrätten eller tv-myset. Spana in det här läckra recepet på tahinidipp.