Läste häromdagen att Pt-Fia flyttar in här på amelia. Så kul! Välkommen Fia!

Vi var på samma träningsresa med amelia i våras och Fia är verkligen en superbra tränare och jag fastande kanske mest för hennes fina och tillåtande sätt. Häromdagen läste jag detta inlägg hos henne, jag tänkte inte mycket på det då. Men idag har det varit en extremt låg dag här hemma. Jag vet tack vare min kalender att det beror på hormoner men känslan försvinner inte ändå. Jag hatar att må såhär och jag gör det oftast ett par dagar i månaden. Jag sitter fortfarande vid skrivbordet och skulle kunna jobba hur länge som helst för det finns massor att göra men så kom jag att tänka på hennes inlägg nu och väljer att stänga av datorn, släcka ner och förhoppningsvis vakna imorgon och vara mitt vanliga glada jag. Fia skriver om att man inte ska ta beslut en dålig dag, och som egenföretagande är det ständigt beslut som tas så vilken dag som helst är det dåligt att ha en dålig dag. Läntar efter att vakna som mitt vanliga jag där jag river av saker i ett rasande tempo, skrattar, är inspirerad och glad.

En av PT-fias roliga övningar på träningsresan till Palma. Jag står underst, det är minst jobbigt fast man inte tror det.

Ibland suger det bara att vara kvinna helt enkelt. Alla huskurer mot pms mottages tacksamt, kanske finns något jag inte provat än!

Idag jobbar jag ändå i motvind, så lika bra att pausa och vänta in medvinden igen. Tack för påminnelsen Pt-Fia!

Längtar till att må som hon på bilden.