Svar på era frågor!

Frågestund i bloggen. Och här kommer svaren 🙂

Bild Lina Eidenberg Adamo

Hej finaste Jessica!
Hur är det att dejta en man som redan har en son? Själv är jag 26 år och singel, men är rädd för att dejta någon med barn, allt blir så mycket mer seriöst då. Hur tänktes du? Kram!!

Svar: Hej! En både svår och lätt fråga. För mig var det aldrig riktigt ett val. Mannen jag är tillsammans med nu träffade jag länge som en vän, jag var inte alls redo för ett förhållande trodde jag. Men så efter en tid så insåg jag att jag var hopplöst kär i den här mannen, och som tur var han i mig. Det gick helt enkelt inte att tänka kring praktiska detaljer. Så tror jag det är när man blir kär, då ser man inga hinder. Men förstår din fråga, det kan kännas läskigt med barn i bilden. Men om man kollar vem en person är på ”pappret” missar man mycket tror jag. Man stirrar sig blind på var personen bor, åldern yrke, barn, intressen osv. Istället för att man bara ses och känner hur man mår när man är med den personen.

Jag är övertygad om att när man drabbas av äkta kärlek så är den så stark att inget kan stå emot den. Så mitt råd är att träffa folk, i verkligheten. När du är kär så kommer du inte vara rädd för exempelvis barn, och har personen barn kommer du troligtvis bli kär i dom också eftersom det är små miniversioner av den du är kär i:)

Hej Jessica
Är nyfiken på vilka dina topp-5 ”smakkompisar” är
Vilka kombinationer av råvaror/smaker/kryddor återkommer du ofta till, bara för att de är helt oemotståndliga. Antingen som smaksättare eller som bas i en maträtt.
Det är kombon av olika ingredienser jag är nyfiken på -inte enskilda råvaror som man använder titt som tätt.
Vore skoj att få kika in i din värld av smaker
Svar:

Vilken rolig fråga! Här kommer dom!

  1. Dragon, brynt smör, ljus soja och vitlök! Supergott att ha till kokt blomkål, på lax, till bönor, kyckling. You name it. Här är en rätt med den kombon. 
  2. Ärtor och mynta! Sött och friskt! Testa den här soppan exempelvis!
  3. Kola och salt.. behöver man säga mer? Smaka den här kolasåsen.
  4. Nektariner/persikor med mozzarella. Perfekta kombon. Inget recept här men i Supergott&Supersnabbt hittar ni min peach caprese. Magisk!
  5. Potatis och vitlök. Som i potatisgratäng, potatisens bästa vän!

Hej Jessica! Vilket läppstift använder du?

Jag har lite olika. Oftast Esteé Lauder Vengeful red. Gillar också ett rött metallic från Mac. Ser ut som ett läppglans men är som ett läppstift.

Hej Jessica! Jag älskar alla dina klänningar var köper du dom? Det är så svårt att hitta!

Det är svårt att hitta jag vet. Jag letar överallt och har från massor av olika märken. Supersvårt att hitta färgglada klännigar tyvärr!

Följer du någon diet?

Nej! Jag äter det jag är sugen på för dagen, det varierar friskt så är övertygad om att jag får i mig allt jag behöver när jag behöver det. Tänker på att inte äta kött för mycket men det är av miljöskäl mer. Annars äter jag allt från smågodis till selleri.