Bakom kulisserna..

I måndags tog vi bilder för nya än så länge hemliga projektet och det var så kul! Om en exakt en vecka ska jag avslöja vad det är. Kan knappt bärga mig! Vår loaction var en egen Svit på Haymarket. LYX! Där jag, fotograf Lina, sminkös My och assitent Bella hängde hela dagen. Kändes som att jag drömde, en ett hundra procent underbar dag.

Efter vi fotat klart passade vi på att äta på Pauls som ligger inne på Haymarket. Så skönt att bara ta hissen ner och inte behöva gå ut, vi hade en hel del packning.

De har ett kul drink koncept som fick igång min hjärna. De använder grejer i drinkarna som är över från övriga verksamheten för att minska svinnet. Bella drack en som var smaksatt med sockerlag gjord på överblivna crossianter jag testade en som smaksätts med melonskal. Så smart koncept, gillar verkligen tanken på att inget ska gå förlorat.

Jag åt fläsksidan som var superkrispig och god, men det godaste tog Lina, och jag åt  upp halva hennes med. Perfekt stekt biff med magiskt gott café de paris smör. Alltså jag ÄLSKAR cafe de paris smör. Måste gå dit och äta den snart igen. God mat utan krångel. Till förrätt ska ni testa jordärtskockan eller det bakade ägget. Båda två helt underbara!

Imorgon har jag deadline på manus till min nya kokbok så resten av dagen ska jag skriva, skriva, skriva!

Kram på er!