Glutenfria Våfflor

I dagens avsnitt laddar jag för våffeldagen med riktigt goda glutenfria våfflor.

Bella som inte bara är världens härligaste glädjespridare i mitt liv utan också hon som ibland jobbar extra hos mig med bland annat just Youtube. Jag spelar ju in många avsnitt på en dag och behöver hjälp att fixa i ordning köket emellanåt. Bella har stylat med rosa tallrikar från Ståhl, snygga guld flaskor från royaldesign och fina rosa vinglad från BoxinBag.

Min känning är från något konstigt märke, beställd på nätet. Satt helt tokigt så den är både nålad och tejpad för att sitta på plats. Suck. Hatar när man beställer grejer så funkar de inte i verkligheten. Örhängena är gamla, fick av min bror i födelsedagspresent för säkert 15 år sen.

Hoppas ni gillar våfflorna! Och önska gärna avnistt, nästa inspelningsdatium är i april 🙂